Casa Alexandra

Food Restaurante

Adresa

Eforie Nord, Eforie Nord

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Sejurul poate incepe si sfarsi cand doriti dumneavoastra, daca este libera camera dorita! Perioadele afisate sunt pentru a sti cat costa o camera in zilele alese pentru vacanta dumneavoastra!

 

Tarifele sunt pe tip de camera/noapte. La sejurul de 1-2 zile se percepe in plus o suma modica.

 

Vila `alexandra N` este situata la 7-12 minute de plaja Belona (3-5 min pana in centru = 280 m, apoi 4-7 min pana la plaja) si la 5-6 minute de baile de namol si gara, mers pe jos. Timpii sunt reali!

 

Exista o constructie cu parter si 3 etaje, cate 2 camere pe nivel, una cu 4 locuri(12 mp) si alta cu 5 locuri (16 mp). La fiecare nivel se afla o terasa de 11 mp.

 

O alta constructie, in continuarea celei dintai, pe un singur nivel, are o camera single, mica (camera nr 14, are 5 mp), cu pat lat de 200/135 cm, o camera dubla la subsol,(are 7 mp), cu baie la parter, alta cu 3 locuri (cam nr 10, are 9 mp), 2 camere cu 4 locuri (a cate 13 mp) si una cu 5 locuri, cam nr 9, cu intrare separata din curte (17 mp).Camera 9 are, aproape de intrare, o masa pentru adulti si una pentru copii.

Una din camerele cu 4 locuri(12), are o curticica interioara de 4 mp. Pentru alte 2 camere, (11 si 14), exista o terasa de 10 mp.

 

Fiecare camera are baie proprie cu dus, frigider, Tv-cablu, aer conditionat si wireless. Exista bucatarie complet utilata. Cazarea se face intre 10-12, iar eliberarea camerei intre 9 si 10. Pentru cine vine mai devreme (dar nu inainte de ora 8! ), sau vrea sa plece mai tarziu, exista spetii unde se pot lasa bagajele. Aveti si o baie de serviciu. Totul gratis!

Astfel puteti folosi din plin si ziua sosirii si ziua plecarii. Parcarea din fata vilei este pentru 6 masini, restul, prin imprejurimi, pe cont propriu!

Se admit animale de companie.

Acces. Cu trenul : de la gara, se face la stanga, spre Constanta, pe langa Hotel Traian, se merge drept inainte pana la a 2-a strada la dreapta = str Transilvaniei (5 minute). Cu masina : 1. - la sensul giratoriu de la intrarea in Eforie Nord se face la dreapta pe E 87 (str Traian), se merge pana la sensul giratoriu de la iesirea din Eforie Nord, unde se intoarce tot pe strada Traian, se intra pe a 3-a strada la dreapta (str Bucovinei), apoi prima dreapta (str Bogdan Voda) si iar prima la dreapta = str Transilvaniei ; 2. - fie prin centru, dupa hotel Vera la dreapta (str 23 August), iar prima la dreapta (str M. Kogalniceanu) si apoi prima la stanga = str Transilvaniei. Cu microbuzul din Constanta, se coboara in centru, se merge pe directia Mangalia cam 15-20m si se face dreapta pe langa Hotel Berlin si dupa 50 m se intra pe str. Transilvaniei.

Distribuie