Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog IAŞI

Servicii publice Institutii publice

Adresa

Strada M. Costăchescu, Copou, Iasi(Corpul B al Grupului Scolar “Gh. Asachi”, parter)

Program

  • L - V09:30 - 16:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Organizare
Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi este constituit ca si structura teritoriala a Agentiei Nationale Antidrog, organ de specialitate cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor.
Centrul se afla in directa subordonare a Directiei pentru Prevenirea Consumului, prin Serviciul de Coordonare a Centrelor de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, iar la nivel local se subordoneaza direct Institutiei Prefectului.
Centrul este condus de un sef birou.

Beneficiari
Serviciile sunt destinate tuturor persoanelor care se adreseaza Centrului, indiferent daca acestea sunt sau nu consumatoare de droguri, deopotriva tinerilor (elevi, studenti), cat si membrilor familiilor acestora, altor categorii de persoane (cadre didactice, cadre medicale, psihologi, sociologi, asistenti sociali, reprezentanti ai altor institutii publice si organizatii neguvernamentale).
De asemenea, Centrul este deschis tuturor colaborarilor cu institutiile statului si cu organisme private, care au ca scop comun lupta impotriva consumului de droguri, prin punerea in aplicare a obiectivelor Strategiei Nationale Antidrog.

Conditii de acces
Serviciile oferite de Centru sunt puse la dispozitia publicului cu titlu gratuit, revenindu-ne obligativitatea prin lege de a asigura caracterul confidential al informatiilor.

Distribuie