Centrul Educational pentru Copii Smart - Iulius Mall

Educatie Gradinite

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Terasa)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Cursuri pentru copii de toate varstele, pe categorii de varsta , incepand de la 3 ani.



Cursurile intensive de limbi straine sunt anuale, incep in septembrie si se termina in fiecare an de studiu in iunie, cu intreruperi in vacantele de Craciun si de Paste, copiii putand relua in anul urmator de studiu cursul de la nivelul unde l-au lasat in anul scolar anterior. Cursurile care se pot desfasura in 2 sau 3 sedinte pe saptamana  sunt interactive, metodele de invatare sunt specifice copiilor, profesorii care sustin aceste cursuri sunt pregatiti si formati de catre centrul nostru sa lucreze cu grupe de varsta mici. Cursurile au loc in special dupa amiaza, dupa programul de gradinita sau scoala al copiilor, sau dimineata pentru scolarii care invata dupa amiaza. 



Scopul nostru este vorbirea fluenta a limbii straine si capacitatea copilului de a se descurca in limba studiata in orice situatie de viata va fi pus pe viitor, fie ca va o va folosi pentru studiu in strainatate, fie ca va fi un om de afaceri sau pur si simplu va calatori ca turist in strainatate. De asemenea, am fost printre primii care au pledat si au avut rezultate chiar si cu copii foarte mici in invatarea simultana a limbilor straine. Cu cat mai mica este varsta de incepere a invatarii ( bineinteles ca prichindeii nu stiu ca invata) cu atat mai bune sunt rezultatele in vorbirea rapida si spontana a limbilor, fara sa mai fie nevoie sa traduca prin intermediul limbii materne.

 

Copiii care doresc sa intre in sistemul nostru de cursuri trebuie sa se inscrie pentru un astfel de curs sau mai multe cel traziu in luna iunie pentru a avea asigurat un loc la cursul care incepe toamna.

Distribuie