Centrul Expozitional Moldova

Servicii comerciale Sali de evenimente

Adresa

Sos. Nicolina, CUG, Iasi

Contact

  • Telefon fix0232235100
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.icc.ro/CEM/index.php?articolp=Info

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Doar cu rezervare
  • Rezervare online

Descriere loc

Centrul Expozitional Moldova este una dintre cele mai noi si mai moderne constructii de profil care ofera organizatorilor si participantilor la expozitii si targuri toate facilitati de care au nevoie pentru desfasurarea, in conditii optime, a evenimentelor de gen.

Centrul Expozitional Moldova pune la dispozitia organizatorilor de targuri si expozitii un pavilion expozitional cu o suprafata de 5380 mp, in corpul principal al cladirii. Datorita multitidinii de facilitati si utilitati disponibile, Centrul Expozitional Moldova permite organizarea, in conditii optime, de evenimente expozitionale internationale.

Constructia, cu o inaltime de 19,50 m, este alcatuita din trei corpuri de cladire, cu functiuni complementare:

  • Corpul A, corpul principal, care adaposteste pavilionul expozitional, este cladit pe 3 niveluri, cu o suprafata totala desfasurata de 6922,11 mp, din care 5380 mp reprezinta spatiu expozitional iar 640 mp sunt rezervati salilor de conferinta.
  • Corpul B, cu dispunere perpendiculara pe corpul A, se desfasoara in lungul strazii Nicolina, cu demisol, parter si etaj si o suprafata totala desfasurata de 2685,72 mp
  • Corpul C, cu destinatie administrativa, include si o sala de sedinte si se desfasoara pe trei nivele (demisol, parter si etaj), cu o suprafata totala de 1514,58mp.


Pentru a ajunge la Centrul Expozitional Moldova, situat pe Soseauna Nicolina nr.141, puteti folosi urmatoarele mijloace de transport in comun:

- autobuzele R.A.T.P. numerele 14 barat si 41 barat pe traseul: Rond Copou – Podu Ros – CUG II

- autobuzele UNISTILL: numarul 27, pe traseul Tatarasi Nord – Baza 3 – Frigorifer – CUG II si numarul 44, pe traseul: Piata Dacia – Gara Nicolina – Frumoasa – CUG II

Distribuie