Citibank - Anastasie Panu

Financiar Banci

Adresa

Strada Anastasie Panu, Moldova, Iasi

Program

  • L - V09:00 - 17:00

Contact

  • Websitehttp://www.citibank.ro
  • Email[email protected]
  • Telefon fix0800801040
  • Telefon fix0800854321

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Bancomat

Descriere loc

Easy Payments este primul sistem automat de plati cu numerar, implementat in Romania, oferind utilizatorilor posibilitatea de a plati, non-stop, facturi de telefonie si utilitati, amenzi de circulatie, prime de asigurare, taxe scolare, rate penru creditele acordate de CitiFinancial, si altele.

Easy Payments este o versiune a ATM-urilor traditionale, pentru care functia de retragere de numerar a fost inlocuita cu functia de depunere de numerar. Interfata Easy Payments este dezvoltata prin utilizarea unei tehnologii avansate "touch-screen", cu scopul de a oferi o modalitate rapida (1,2 minute) si convenabila de plata.

In prezent, serviciul Easy Payments ofera posibilitatea platii facturilor emise de Apa Nova Bucuresti, Avon Cosmetics, Enel Energie Muntenia, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, Distrigaz Sud, Romtelecom, Orange, Vodafone, Zapp, Cosmote, Radet Constanta, plata amenzilor de circulatie, taxelor scolare pentru SNSPA, alimentarea cardurilor Citibank Cards emise persoanelor fizice, plata ratelor la creditele acordate de CitiFinancial, plata primelor de asigurare pentru Alico Asigurari Romania si Interamerican.

Distribuie