Club de dans sportiv Olympic Dance

Sport & Hobby Cluburi sportive

Adresa

Masinii, Bazar, Iasi(situata langa Bazar, vis a vis de Hotelul Conest, la etajul 1)

Program

  • L - Ma16:00 - 20:00
  • Miercuri16:00 - 22:00
  • Joi16:00 - 20:00
  • Vineri16:00 - 22:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Clubul si-a inceput activitatea in martie 2009 si este membru afiliat al Federatie Romane de Dans Sportiv (FRDS). Obiectivul principal urmarit de noi este atingerea unui nivel de performanta inalta in dans cu un antrenor recunoscut de FRDS, prin mijloacele tehnice si pedagogice cele mai potrivite, obiectiv ce se aplica la copii cu varste intre 3 si 15 ani, dar si tinerilor si adultilor pana la orice varsta.

Decizia privind viitorul copilului tau iti apartine, inclusiv in ceea ce priveste modul in care isi petrece timpul liber. Pe el cu siguranta nu trebuie sa il convingem, pur si simplu pentru ca are o energie debordanta, care clar nu i-ar permite sa stea locului si sa ne asculte, pentru ca el stie: vrea sa se miste, sa cunoasca, sa simta.

Dansul imbina muzica si miscarea, permitandu-i copilului dumneavoastra sa descopere magia amandurora si sa se dezvolte armonios.

El va invata astfel sa iubeasca muzica, ritmul, miscarea, sa se exprime altfel decat cu ajutorul cuvintelor, sa impartaseasca bucuria lui de a dansa cu alti copii de varste apropiate, in mijlocul carora isi va putea da frau liber propriei personalitati, lasand deoparte constrangerile impuse la scoala sau la gradinita.

Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societate si respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza caracterul, stimuland disciplina si rabdarea, precum si ambitia si capacitatea de a depune efort pentru obtinerera rezultatelor dorite.

Cursurile organizate de Olympic Dance si destinate copiilor sunt structurate in primul rand pe grupe de varsta, in asa fel incat copilul dumneavostra sa se integreze usor intr-un mediu nou.

Distribuie