Coriolan Aur Smarald - Centru

Shopping Ceasuri & Bijuterii

Adresa

Gavriil Muzicescu, Centrala, Iasi(mai jos de Casa Studentilor)

Program

  • L - V11:30 - 19:00
  • Duminica10:30 - 14:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Coriolan inseamna pasiune, promisiune, dragoste si poveste. Coriolan iti povesteste despre aur, bijuterii si alte zane bune, pentru ca tu sa afli cele mai noi informatii, sa primesti cele mai bune sfaturi de la specialisti si sa te poti bucura de recomandari pentru bijuteriile potrivite tie sau celor dragi.

Indeplinind promisiunile a peste 60.000 de cupluri, Coriolan continua si astazi sa fie printre putinii producatori de bijuterii autohtoni, dedicat bijuteriilor pentru nunta: verighete si inele de logodna. Cea mai mare importanta este acordata in continuare unui standard ridicat, fara compromisuri.

Cu respect,
Ing. Aurel Manzateanu

Personalul specializat din magazinul Coriolan îți face cunoștință cu strălucirea bijuteriilor extraordinare, cu atmosfera de vis și cu povești despre pietre prețioase.

Aici, fiecare bijuterie are propria ei muzică, pentru ca, în final să se contopească împreună cu personalitatea celei care o poartă, în cea mai frumoasă melodie.

Aici veti gasi bijuterii din aur, bijuterii cu pietre pretioase, cat si cele mai frumoase verighete si inele de logodna.

Distribuie