Adresa

Bacani, Centrul Vechi, 3, Bucuresti(intrarea se face dinspre Str. Lipscani, zona Statuii Lupoaica )

Program

  • L - J13:00 - 01:00
  • V - S13:00 - 04:00
  • Duminica13:00 - 24:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Ideea barului CORKS a plecat de la consumatorul de vin. Dorinta crearii unui altfel de bar de vinuri, cochet, primitor si dichisit, dar care sa ofere totodata un raport optim intre valoarea si experienta livrate si pretul platit s-a materializat. Cum? Prin initierea unui concept nou de bar de vinuri decat, oarecum intimidanta abordare opulenta, unde personalul este reprezentat de somelieri sau fata de optiunile modern-accesibile ale magazinelor de vinuri care servesc vin in incinta lor. Aceasta idee si inspiratia de a tine aproape prietenii care poate prefera alte bauturi decat vinurile.

 

Designul interior CORKS este in linie cu conceptul general. S-a urmarit realizarea unui local de vinuri cald, intim si primitor, reinterpretand elementele naturale existente si adaugand alte piese aproape clasice. Piatra de pe pereti a fost redecorata in culori calde, parchetul natural a adaugat nota intima, iar tonurile de cupru, verde si nuantele pamantului se regasesc toate in peisajul real viticol.

 

Mobilierul este comod, din materiale naturale si confortabile. Masa centrala ampla din sala principala reprezinta ea insasi un spatiu si o ocazie de socializare. Pozitionata sub candelabrul realizat din piese de lemn decupate elegant in forma de sticle de vin si inconjurata de scaunele de diverse stiluri, culori si dimensiuni invita la deschidere si conversatie

Distribuie