Cristina Nichita - 14 Decembrie

Shopping Magazine de proximitate

Adresa

Str. 14 Decembrie 1989, Piata Unirii, Iasi(vis a vis de Hotel Select)

Program

  • L - V10:00 - 19:00
  • Sambata10:00 - 18:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Colectiile NICHI CRISTINA NICHITA tintesc femeia de cariera, femeia rafinata, inteligenta si echilibrata, stapana pe sine si mereu in centrul atentiei, ce urmareste sa-si exprime unicitatea printr-un stil vestimentar precis, lipsit de ostentatie si asumat pana in cele mai mici detalii. Femeia exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului, pentru care optiunea de a alege haine personalizate, produse in serii limitate, cu finisaje impecabile si realizate din materiale de cea mai buna calitate, ramane un "must have" personal, indiferent de varsta, stare sau conditie sociala. Intotdeauna invingatoare prin eleganta - femeia cu atitudine! 
In fiecare de sezon, ne propunem sa te impresionam cu o varietate de modele inedite, atat pentru zi cat si pentru seara, in serie limitata sau unica, usor adaptabile nevoilor tale de confort si eleganta; o garderoba complexa si extrem de versatila. Acel "ceva" inconfundabil, prin care sa fii mereu in centrul atentiei, exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului. 
Motto-ul nostru este in acelasi timp deviza celor mai rafinate femei: "atitudine in vestimentatie... fara ostentatie".

Colectiile NICHI CRISTINA NICHITA tintesc femeia de cariera, femeia rafinata, inteligenta si echilibrata, stapana pe sine si mereu in centrul atentiei, ce urmareste sa-si exprime unicitatea printr-un stil vestimentar precis, lipsit de ostentatie si asumat pana in cele mai mici detalii. Femeia exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului, pentru care optiunea de a alege haine personalizate, produse in serii limitate, cu finisaje impecabile si realizate din materiale de cea mai buna calitate, ramane un "must have" personal, indiferent de varsta, stare sau conditie sociala. Intotdeauna invingatoare prin eleganta - femeia cu atitudine! In fiecare de sezon, ne propunem sa te impresionam cu o varietate de modele inedite, atat pentru zi cat si pentru seara, in serie limitata sau unica, usor adaptabile nevoilor tale de confort si eleganta; o garderoba complexa si extrem de versatila. Acel "ceva" inconfundabil, prin care sa fii mereu in centrul atentiei, exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului. 
Motto-ul nostru este in acelasi timp deviza celor mai rafinate femei: "atitudine in vestimentatie... fara ostentatie".

 

Distribuie