Dolphin Travel & Events

Calatorii Agentii de turism

Adresa

Mihai Viteazu, Centru, Constanta(Vis-a-vis de Ambasada Rusa)

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Bilete de autocar
  • Bilete de avion
  • Organizeaza evenimente
  • Rent a car
  • Rezervare online

Descriere loc

Indiferent unde doresti sa calatoresti, in interes de afaceri sau doar pentru relaxare, serviciile creative si personalizate ale agentiei Dolphin Travel & Events vor transforma calatoria ta intr-o experienta placuta si lipsita de grijile cotidiene.

Personalul nostru experimentat va face in asa fel incat sa economisesti timp, efort si bani, indiferent de durata sejurului tau, sau de distanta pana la destinatia aleasa. Cazari in tara si in strainatate, programe turistice de vacanta in toata lumea, bilete de avion pe orice companie aeriana, inchirieri autoturisme si autocare, organizari evenimente - iata doar cateva din serviciile despre care veti afla mai multe rasfoind fiecare pagina.

Pentru cei care doresc sa organizeze conferinte, intilniri ale oamenilor de afaceri, diferite evenimente in Constanta sau in tara ori calatorii care sa rasplateasca munca angajatilor sau a unor parteneri de afaceri, noi oferim servicii la un inalt standard de profesionalism. Pentru a-ti motiva si rasplati angajatii sau partenerii de afaceri pentru rezultatele obtinute, putem organiza vacante (incentives), create special in functie de doleantele tale, in Romania sau in locuri dintre cele mai exotice.

Distribuie