Adresa

Soseaua Giurgiului , Berceni, 4, Bucuresti(in incinta fostului Cinematograf Flamura)

Contact

  • Websitehttp://www.elparadiso.ro/
  • Telefon mobil0743113321
  • Telefon mobil0748554444
  • Email[email protected]
  • Telefon fix0314326602

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

El Paradiso este un salon elegant si modern conceput sa acopere organizarea oricarui tip de eveniment. Arhitectura unica in contextul salilor multifunctionale bucurestene cu o configuratie in cinci terase a salii, un design ambiental de exceptie, finisaje, la standarde inalte si echipa noastra de profesionisti vor asigura succesul evenimentului Dvs.

 


Locatia ElParadiso situata la 10 minute de centrul capitalei, cu o suprafata construita de 1500 mp, poate asigura organizarea oricarui tip de eveniment intr-un ambient foarte placut, luxos si aerisit, dat fiind capacitatea mai mult decat generoasa a salonului, cca 900 mp. Intrarea in salon este precedata de un bar receptie de cca 300 mp.

 


Configuratia in cinci platforme orizontale a salii va face din evenimentul Dvs. un spectacol minunat ce poate fi vizionat in timp real, din orice punct al salonului, pe un mare ecran cinematografic si pe 9 LCD-uri. Sonorizarea de exceptie de care dispune sala si ringul foarte mare de dans 240 mp aduc un grad mare de confort pentru invitati.

 


Spatiul este adaptabil pentru cerinte variate ale diferitelor tipuri de evenimente, nunti, botezuri, receptii, petreceri de sfarsit de an, petreceri de aniversare, prezentari de moda, lansari de moda traininguri Bucataria proprie poate satisface orice cerinte culinare din gastronomia romaneasca cat si din cea internationala.

Distribuie