Adresa

Strada Arcu, Gara, Iasi(bl.l18, parter)

Program

  • L - V08:00 - 16:00
  • S - D10:00 - 14:00

Contact

  • Telefon mobil0744861370
  • Telefon fix0232267713

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Bilete de autocar
  • Bilete de avion
  • Rent a car

Descriere loc

 

 

Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, si infiintata in anul 1992. 
Ceea ce isi propune firma Euro Tour S.R.L. este sa efectueaze excursii interne si internationale, bilete de avion si autocar, transport intern si international. Compania noastra are un personal de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. 
Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. 
Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. 
Si pentru ca Euro Tour S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. 
Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, si infiintata in anul 1992. Ceea ce isi propune firma Euro Tour S.R.L. este sa efectueaze excursii interne si internationale, bilete de avion si autocar, transport intern si international. Compania noastra are un personal de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Euro Tour S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 

Distribuie