Fonomat Vodafone - Alexandru cel Bun

Shopping Telefonie

Adresa

Bd. Alexandru cel Bun, Alexandru cel Bun, Iasi(Bl. B2, Sc. B, Parter)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Reincarcare electronica

Descriere loc

Fonomat s-a format prin achizitionarea de catre fondul de investitii spaniol GED Private Equity a patru retele GSM – Dasimpex, Puls, GSM Land si Plus GSM.

Fonomat, “magazinul tau de telefonie mobila”, reprezinta locul unde, pe langa sfaturi si servicii, clientii se pot bucura de ceea ce pretuiesc mai mult in zilele noastre – libertatea de a alege ce li se potriveste dintr-o gama de peste 100 de tipuri de terminale si peste 400 de modele de accesorii GSM, este locul unde iti poti rezolva rapid si eficient nevoile de comunicare, intr-o atmosfera placuta, unde te simti bine, descoperi lucruri noi si intalnesti oameni interesanti.

In Fonomat clientul este tratat respectuos si cinstit, asistentii de vanzari invata meticulos despre produsele si serviciile oferite, astfel incat recomandarile facute clientilor reprezinta cele mai bune solutii pentru ei. Fonomat este magazinul in care fiecare client trebuie sa devina partener pe drum lung, in care promisiunile facute sunt respectate, este magazinul unde vii comparator si pleci Fan.

Viziune

Vrem sa construim o retea nationala de top de magazine specializate in telefonie mobila prin care sa servim consumatorul cu produse, servicii si solutii inovative, creand astfel valoare pentru investitori, angajati si partenerii de afaceri.

Cine suntem noi?

Pasionati de tehnologie si dedicati rezolvarii nevoilor moderne de comunicare, oferim clientilor nostri solutii simple, accesibile, rapide si convenabile.

Vrem sa fim mai mult decat cel mai mare dealer GSM de pe piata romaneasca - vrem sa fim cel mai bun.

Distribuie