Germanos - Iulius Mall

Shopping Telefonie

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Parter)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.germanos.ro
  • Telefon fix0256247558

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Primul magazin Germanos Romania a fost deschis in 1996 in centrul Bucurestiului, specializat in vanzarea de baterii. Patru ani mai tarziu debuteaza cooperarea cu Orange, oferind produse si serviciile acestui operator.

In acelasi an se semneaza un parteneriat cu operatorul de telefonie mobila Cosmorom.

In anul 2001 debuteaza cooperarea cu Connex (Vodafone). In Bucuresti, in anul 2002 se deschide primul magazin Germanos in franciza.

In anul 2004 Germanos isi largeste gama de produse si servicii prin semnarea unui parteneriat cu Zapp.

Dorind sa ofere consumatorilor romani mai multe optiuni, Germanos adauga portofoliului curent (Connex /Vodafone) produse si servicii ale operatorului nou intrat pe piata, Cosmote, lider in telefonia mobila din Balcani.

Pe 30 ianuarie 2006 Germanos deschide cel de-al 100-lea magazin consolidandu-si astfel pozitia numarul 1 pe piata de retail specializata in tehnologia mobila.

In Februarie 2008 Germanos depaseste pragul de 200 magzine acoperind mai mult de 87% din populatia urbana a Romaniei.      

Mai 2008 – GERMANOS a lansat in parteneriat cu Eventim serviciul G-ticketlargindu-si astfel portofoliul de servicii cu valoare adaugata oferit clientilor. Prin intermediul acestui serviciu de ticketing, clientii pot achizitiona din magazinele GERMANOS din intreaga tara bilete la importante evenimente muzicale, culturale si sportive din Romania si din Europa.

August  2008 – În perioada iulie – august 2008 GERMANOS România desfăşoară la nivel naţional campania „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!”. Prin programul “Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!”, GERMANOS şi partenerii săi militează pentru limitarea utilizării telefonului mobil în trafic. Se recomandă utilizarea unui sistem tip “mâini libere” (hands free cu fir, hands free Bluetooth, car kit, etc.). Programul este salutat de Inspectoratul General al Poliţiei Române şi se desfăşoară în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Instructorilor Auto din România.

Septembrie 2008 – Germanos Telecom România deschide şi cel de-al 240-lea magazin, situat la parterul noului său sediu central.

 

2009 Germanos Telecom Romania şi Cosmote Romanian Mobile Telecommunication îşi unesc fortele şi funcţionează sub acelaşi management. 

Martie 2009 - Germanos lansează în premieră în România serviciul G-Garanţie pe viaţă pentru telefoane mobile. Germanos ofera garanţie pe viaţă pentru orice telefon mobil achiziţionat din reţeaua proprie de magazine. Acest serviciu completează gama de serivicii oferită de Germanos Telecom România: G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnicG-plata facturilor – pentru serviciile Cosmote şi Romtelecom, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente.

Septembrie 2009 - G-étiquette 

2010 Germanos începe să vândă în reţeaua proprie şi produsele şi serviciile Zapp atât pentru clienţii de business, cât şi pentru utilizatorii individuali.

Utilizatorii Zapp au acum la dispoziţie o reţea de aproximativ 250 de magazine în întreaga ţară, unde beneficiază de o gamă completă de servicii de calitate, inclusiv plata facturilor, reîncărcarea cartelelor sau reînnoirea abonamentelor, precum şi mai multe locaţii, mult mai avantajos amplasate, în care clienţii se pot adresa pentru servicii de service pentru telefoane.

Distribuie