Gold & Platin Autocenter

Transport Dealeri auto

Adresa

Sos. Pipera, Pipera, 1, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Echilibrare roti
  • Reglaj directie
  • Tinichigerie

Descriere loc

GOLD & PLATIN AUTOCENTER reprezintă cea mai nouă investiție a Gold & Platin Group. Experienţa din primii ani de activitate ne-a dovedit importanţa extinderii activităţii, astfel încât în  2007 am facut primii paşi pe o piaţă mult mai competitivă a tării, şi anume Bucureştiul.

 

Construcția a fost utilată în conformitate cu standardele de calitate și design recomandate de mărcile pe care le comercializează, dar și de politica Gold & Platin Group, recunoscută prin menținerea unui înalt nivel calitativ.

 

Cu un design deosebit,  showroom-ul nostru găzduieşte cele mai noi modele ale mărcilor Opel & Chevrolet. În spaţiul de prezentare  clienţii vor găsi un ambient modern unde profesionalismul şi calitatea sunt elementele de bază.

 

Atelierul service din cadrul complexului GOLD & PLATIN AUTOCENTER, dotat cu aparatură de ultimă generație, vă stă la dispoziție cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă păstra mașina în formă sau pentru a interveni în cazul în care este nevoie. Tot aici se oferă condiții de garanție care pot fi obținute doar de la un dealer autorizat, iar colaborarea cu firmele de asigurări face ca GOLD & PLATIN să fie soluția ideală pentru rezolvarea tuturor problemelor ce țin de autoturismul dumneavoastră.

 

Dintre serviciile oferite de service-ul GOLD & PLATIN pot fi amintite: diagnoză computerizată, verificare sistem de frânare pe standul de probă, verificare și reglarea geometrie-direcție, service roți (înlocuire anvelope, echilibrări), verificarea sistemului de aer condiționat, gama completă de lucrări mecanice și electrice (reparații capitale la motor), montaj sisteme de securitate, kit de închidere centralizată și geamuri electrice, analiza gazelor de evacuare (Diesel și benzină).

Distribuie