Golden Stone summer pool

Sport & Hobby Bazine de inot

Adresa

Baza de Agrement Ciric, Ciric, Iasi(pe drumul către Aeroportul Internaţional Iaşi )

Program

  • L - D10:00 - 24:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Locuri interior
  • Locuri pe terasa
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

RESTAURANT

Foarte rafinat şi foarte spatios. Astfel trebuie descris foarte scurt Restaurantul Golden Stone. Cele 200 de locuri ale restaurantului sunt dispuse în mai saloane si separeuri în care poti organiza linistit o întâlnire de afaceri. Piesele de mobilier si întreaga atmosfera sunt clasice, cu elemente de decor atent alese.

Perfect pentru evenimente private sau corporative, GOlden Stone are un aer aparte cu o bucatarie si un bar pe masura.Pe parcursul întregului an puteti savura cele mai alese specialitati din meniulinternational, precum si bucate românesti. Trebuie sa va convingeti!

TERASA

O cafea, o bautura racoritoare, sau un vin la gheata? Oricare ar fi preferinta, credeti-ne ca experienta si gustul sunt altfel pe malul lacului Ciric. Sub voaluri fine si elegante de in, în fotolii de ratan sau în separeul VIP cu coltare de piele, vara va fi altfel.

Cu 300 de locuri, terasa Golden Stone, pe malul lacului Ciric,umbrita numai cât trebuie, ca sa stinga arsita verii, se constituie într-o solutie perfecta pentru evenimentele estivale.Sonorizarea profesionala si jocurile de lumini vor aduce valoare adaugata petrecerilor.

PISCINA

Nimic nu se compara cu un cocktail rece ca gheata pe unul din cele 150 de sezlonguri de la piscina Golden Stone.
Clientela este aleasa, sistemul “card access” garantând suplimentar atmosfera de vacanta. Plaja este amenajata cu nisip fin, barul asigurând muzica ambientala si bauturi reci.

Distribuie