Grădiniţa "Sf Sava"

Educatie Gradinite

Adresa

Str.Sf. Sava , Cuza Voda, Iasi

Contact

  • Telefon fix0232233309
  • Websitehttp://gradinitasfsava.gradinite.edu.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Grădiniţa "Sf Sava" este situată în Iaşi, Str "Sf Sava", nr 9, în zona centrală a oraşului , în vecinătatea şcolilor "Gh Asachi", "Carmen Silva",a Liceului "V Alecsandri", a Colegiului de Artă "O Băncilă". Teatrul Naţional "V Alecsandri", Palatul Culturii, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, Filarmonica şi Opera, adevărate giuvaieruri culturale ne oblăduiesc devenirea spirituală.

Capacitatea unităţii este de 103 locuri, numar depăşit în fiecare an datorită solicitărilor numeroase de înscrieri.

În prezent clădirea este formată din două corpuri A şi B (B cu parter şi masardă). Urmează a fi construit şi corpul C (2008-2009), care va conţine: bloc alimentar, bucătărie, sală de spectacole şi sport, săli de clasă.

Grădiniţa "Sf Sava" este renumită în oraş şi judeţ pentru calitatea actului educativ şi grija acordată, pe toate planurile, copiilor.

Noi, educatoarele din această instituţie, ne asumăm datoria profesională de a ne adapta, cu multă responsabilitate şi dăruire schimbărilor pe care le va impune timpul

Misiunea grădiniţei noastre este de a crea un spaţiu ideal pentru cea mai frumoasă şi mai fericită copilărie a adultului de mâine.

Distribuie