Adresa

Zona Padurea Verde, Timisoara

Program

  • L - D10:00 - 20:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Potrivit pentru copii
  • Reduceri elevi/studenti
  • Reduceri grupuri

Descriere loc

Zoo Timisoara este pregatita pentru vizitatori de toate varstele. Va invitam la o plimbare in aer liber, intr-un spatiu in care toate elementele naturii au fost respectate si puse in valoare. Veti putea vedea o varietate de animale, multe dintre ele neobisnuite. Sunt specii care traiesc in America Centrala si America de Sud, in Europa, iar unele in Africa si Australia. Exemplarele noastre provin de la Gradina Zoologica din Szeged, cu care am incheiat un parteneriat si care ne-a sprijinit la definitivarea proiectului.

 

Noua gradina zoologica "Padurea Verde", care are un nou concept: "mai mult spatiu", "mai aproape de animale", are in colectie urmatoarele specii de animale: ursi, cerbi, pasarea emu, guanaco, struti, canguri pitici, maimute capuchin, capre pitice, numeroase rase de iepuri si gaini pitice, hamsteri si pasari de apa: lebede negre, rate califar rosu, sulitar, fluieratoare

 

Cei care se vor bucura cel mai mult sunt, cu siguranta, copiii, pe care ii asteapta un Kinder Zoo populat cu animale blande, pe care le pot hrani si mangaia. Tot pentru ei a fost amenajat un parc mini-safari.

Distribuie