Grupul Scolar "Anghel Saligny"

Educatie Licee

Adresa

Strada Bucium, Bucium, Iasi

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Grupul Scolar de Constructii "Anghel Saligny" Iasi a fost infiintat in 1968. Scoala a pregatit specialisti in domeniul constructii montaj in meseriile solicitate de partenerii sociali din comunitatea locala, si progresiv, a asimilat meserii noi ale domeniului specific, realizand integrarea absolventilor pe piata muncii.

Beneficiind de resurse umane competente si de o baza materiala competitiva, in anul 1995, unitatea scolara a castigat dreptul de a fi SCOALA DE DEMONSTRATII in programul PHARE VET RO-9405 pentru invatamantul profesional si tehnic, familia ocupationala CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBLICE.

Datorita experientei acumulate si a resurselor de care dispunem prin cooperarea scolii in programul PHARE VET RO 9405 asiguram elevilor o pregatire la nivelul standardelor din tarile Uniunii Europene, dezvoltandu-le creativitatea, spiritul intreprinzator, gandirea critica, capacitatea de asumare constienta a unor responsabilitati si abilitati de dezvoltare a personalitatii.

In scoala noastra se coreleaza notiunile teoretice cu deprinderile practice, folosind modalitati de lucru centrate pe elevi, lucrul in echipa sau pe nivele valorice, apeland la metode atractive si moderne. Principiul interdisciplinaritatii creeaza interconexiuni abordabile, atat intre disciplinele tehnice cat si cu cele de cultura generala, asigurand parcurgerea de teme croscurriculare.

   

 

Distribuie