Grupul Scolar Economic de Turism(Economic nr. 3)

Educatie Licee

Adresa

Strada Milcov, Alexandru, Iasi

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Grupul Şcolar Economic de Turism îşi propune sa cultive în randul tinerilor care îi paşesc pragul:

  • capacitatea de a face din profesie o mare iubire;
  • curajul de a fi inventivi, creatori;
  • capacitatea de a gandi liber;
  • bucuria de a gasi albia personalitatii, de a fi ei înşişi.

Grupul Şcolar Economic de Turism urmăreşte formarea personalităţii autonome şi creative a elevilor, asigurând o pregătire de înaltă calitate, bazată pe cunoştinţe de cultură generală şi formarea de competenţe profesionale, care să le permită elevilor: exercitarea unei profesii, continuarea studiilor în învăţământul superior sau realizarea propriei afaceri.

În perspectiva unui învăţământ modern şi a unei economii antrenate în marea economie europeană:

Grupul Şcolar Economic de Turism îşi propune să asigure piaţa muncii cu specialişti (muncitori nivelul I şi II de calificare şi tehnicieni) în domeniile: turism, alimentaţie publică şi comerţ, apţi să inoveze în domeniul lor de activitate şi să ofere servicii la standarde internaţionale.

Grupul Şcolar Economic de Turism promovează instruirea ştiinţifică şi practică care poate dezvolta competenţele competitive solicitate de o societate deschisă - spirit întreprinzător, creativitate, capacitate de a lua decizii, capacitate antreprenorială.
Avand in vedere multitudinea de oportunitati oferite absolventilor nostri, scoala are disponibilitate dar si preocuparea de a include in planul de invatamant: invatamant postliceal, invatamant de formare a adultilor si chiar clase de liceu sau S.A.M cu taxa.

Pentru că absolvenţii bine instruiţi sunt îndrumaţi de cadre didactice pregătite corespunzător, şcoala este preocupată de a asigura condiţii de perfecţionare şi de continuitate pentru dascălii ei.

Distribuie