Happy Park - Polus Center

Copii Locuri de joaca

Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Contact

  • Telefon fix0364413533
  • Websitehttp://www.happypark.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

în sfârşit, după 10 ani de existenţă HAPPY PARK şi-a deschis porţile şi în Polus Center din Cluj-Napoca.

 

Fiind cel mai mare loc de joacă din oraş, cu labirint supraetajat, tobogane, cuburi mari de construit, bazin cu mingiuţe, castel gonflabil uriaş şi multe alte jucării distractive, HAPPY PARK reprezintă o adevărată provocare ce face imposibil ca mişcarea să fie plictisitoare, şi toate acestea în condiţii de maximă siguranţă.

 

La HAPPY PARK şcolile şi grădiniţele beneficiază pe tot parcursul anului de reduceri pentru grupuri organizate. Se asigură servicii de supraveghere a copiilor pe durata cumpărăturilor, iar în cazul în care doriţi să-i oferiţi copilului dumneavoastră momente de neuitat de ziua lui, puteţi să-i organizaţi o petrecere la HAPPY PARK.

 

Timpul petrecut la Happy Park va fi cu siguranţă o experienţă de neuitat pentru copilul dumneavoastră cu multă joacă şi zbenguială.

 

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

 

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.

Distribuie