Happy Village 2 - Polus Center

Copii Locuri de joaca

Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Distrează-ţi copilaşul în timp ce-ţi faci cumpărăturile!

 

Happy Village face parte din Happy Group care reprezintă în România cei mai prestigioşi 8 fabricanţi de sisteme de divertisment pentru locuri de joacă şi parcuri de distracţii din Europa şi este prezentă în 35 de oraşe şi peste 45 de centre comerciale din România, vine şi în Cluj la Polus Center cu noi sisteme interactive, electromecanice, hidraulice, pneumatice de divertisment acţionate automat cu bancnote de 1 – 5 şi 10 lei pentru a vă distra copiii în timp ce vă faceţi cumpărăturile.

 

Aceste sisteme se adresează copiilor între 3-10 ani şi au fost proiectate şi fabricate în Italia din materiale şi piese de cea mai bună calitate, au un aspect deosebit, respectă cele mai înalte standarde de siguranţă în domeniu şi nu dăunează mediului înconjurător.

 

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

 

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.

 

Distribuie