Adresa

Cuza Voda, Centru, Constanta

Program

  • L - V09:30 - 17:30

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Bilete de avion
  • Organizeaza evenimente
  • Rent a car
  • Rezervare online

Descriere loc

 

Holiday Tour este o agentie de turism infiintata in scopul de a va oferi vacante in strainatate, dar si in tara.
Pentru a va usura cautarea unui sejur in Romania sau strainatate, a unui circuit, sau orice tip de vacanta, va oferim posibilitatea de a naviga usor prin pachetele noastre turistice folosind interfata prietenoasa a site-ului, dar si posibilitatea de a comanda online. 
Holiday Tour va ofera o gama variata de oferte: vacante la mare si la munte, in tara si in strainatate, circuite pentru vizitarea de diverse atractii turistice din tara sau strainatate, vacante tip honeymoon, shopping, croaziere, turism balnear, turism rural etc. 
Holiday Tour are in vedere orice tip de turism in Romania si strainatate. 
Dorinta noastra este de a reinventa conceptul de vacanta, de a intelege nevoile clientilor, asteptarile acestora, si nu in ultimul rand adaptarea ofertei la aceste exigente prin profesionalism ridicat la standarde internationale.
Holiday Tour este o agentie de turism care alege intotdeauna pentru clientii sai din multitudinea de oferte turistice ceea ce este de calitate dar si la tarife avantajoase. 

Holiday Tour este o agentie de turism infiintata in scopul de a va oferi vacante in strainatate, dar si in tara. Pentru a va usura cautarea unui sejur in Romania sau strainatate, a unui circuit, sau orice tip de vacanta, va oferim posibilitatea de a naviga usor prin pachetele noastre turistice folosind interfata prietenoasa a site-ului, dar si posibilitatea de a comanda online. 

Holiday Tour va ofera o gama variata de oferte: vacante la mare si la munte, in tara si in strainatate, circuite pentru vizitarea de diverse atractii turistice din tara sau strainatate, vacante tip honeymoon, shopping, croaziere, turism balnear, turism rural etc. Holiday Tour are in vedere orice tip de turism in Romania si strainatate. 

Dorinta noastra este de a reinventa conceptul de vacanta, de a intelege nevoile clientilor, asteptarile acestora, si nu in ultimul rand adaptarea ofertei la aceste exigente prin profesionalism ridicat la standarde internationale. Holiday Tour este o agentie de turism care alege intotdeauna pentru clientii sai din multitudinea de oferte turistice ceea ce este de calitate dar si la tarife avantajoase. 

 

Distribuie