Adresa

Dem Radulescu, Venus, Venus

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Grup sanitar
  • TV

Descriere loc

Situat in statiunea ce poarta numele frumusetii, Venus, la o distanta de cateva minute de plaja Melodia si plaja Palace, Hotel Corina *** este alegerea perfecta pentru un sejur confortabil si accesibil.

 

Hotel Corina *** este situat intro zona linistita a statiunii si inconjurat de vegetatie, are ca dotari generale: receptie, bar, camere pentru bagaje, foisoare situate in gradina hotelului, terasa unde se poate servi micul dejun, loc de joaca pentru copii.

 

Cu amenajari de 3* intr-un hotel ce dispune de 114 camere duble (twin si cu pat matrimonial), dispuse pe 3 nivele, complet renovate si au balcon mare (cu masuta si scaune) sau balcon mic (gen frantuzesc).

 

Camerele sunt dotate cu geam termopan (cu plasa pentru insecte), mobiler nou, TV/cablu, fotolii si masuta , frigobar, telefon (pentru apeluri in hotel), uscator de par si alte accesorii noi.

 

Turistii cazati beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun este optional si se serveste in terasa hotelului.

 

Exista si sustin "relaxarea si confortul la Hotel Corina *** cu o echipa dedicata si ambitioasa , dezvoltand imaginea acestuia, pe principiul calitatii, responsabilitatii si respectului fata de client.

 

Hotel Corina *** este locul ideal pentru obtinerea starii de relaxare si confort pe care o cautati.

Distribuie