Adresa

Smardan, Centrul Vechi, 3, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Ce este HUByx?

 

HUByx (HUB young experiment) se află în centrul vechi al Bucureştiului şi este spaţiul de întâlnire al ideilor inovatoare cu proiecte în derulare, al oamenilor care îşi caută parteneri de conversaţie sau de lucru şi, nu în ultimul rând, al comunităţii roPot. Amenajat într-o manieră foarte flexibilă, poate fi folosit ca spaţiu de lucru sau pentru evenimente.

 

De unde a pornit HUByx?

 

Când am lansat roPot, ne-am gândit care sunt ingredientele necesare formării unui grup cât mai mare de antreprenori sociali care să sprijine iniţiative sănătoase şi cu impact pozitiv în peisajul social românesc. Aşa ne-am dat seama că avem nevoie de o comunitate puternică, concentrată într-un spaţiu comun în care să se genereze noi şi noi legături.

 

Pentru ca în final comunitatea să se poată dezvolta din ce în ce mai mult, roPot începe un nou experiment: HUByx – locul în care comunitatea, ideile noi şi iniţiativele au spaţiul să crească.HUByx (HUB young experiment) este spaţiul în care atmosfera de lucru întâlneşte creativitatea şi schimbul de idei.

 

Strada Smârdan nr.13, etaj I, sector 3, Bucureşti (deasupra French Bakery)

Distribuie