Imaginarium Militari Shopping

Shopping Copii

Adresa

Bd. Iuliu Maniu, Militari, 5, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Imaginarium, un nou concept - distracţie şi educaţie pentru copiii dumneavoastră

La nivel mondial Imaginarium este cea mai mare companie dedicată dezvoltării  jucăriilor şi produselor educţionale pentru copii şi familiile lor. De la începuturile companiei, în 1992, Imaginarium a crezut cu tărie că joaca este esenţială pentru dezvoltarea, sănătatea, capacitatea de a acumula noi cunoştiinţe, într-un cuvânt pentru fericirea copiilor. În acest context, Imaginarium a investit mai mult de 16 ani în elaborarea unor soluţii originale care să ajute părinţii în procesul educaţional, contribuind la dezvoltarea copiilor prin joacă  şi oferind un univers de valori şi idei în care toată familia petrece clipe minunate.

În viziunea oamenilor de la Imaginarium copilăria este o etapă unică de dezvoltare, scurtă şi intensă, care va influenţa puternic viaţa de adult a copiilor noştri. Este ceea ce ne determină  să creăm în fiecare sezon produse noi adaptate atât nevoilor copiilor şi părinţilor cât şi stilului de viaţă al familiei moderne. O echipă formată din 217 pedagogi, 115 pishologi şi 97 de învăţători, ne ajută să garantăm respectarea angajamentului de a oferi cel mai înalt nivel de educaţie şi creşterea capacităţii de a acumula noi cunoştiinţe şi abilităţi.

Încă de la începuturi Imaginarium a căutat să transmită copiilor valorile general umane care să-i ajute să devină adulţii ce clădesc o lume mai bună.

Astăzi Imaginarium continuă să contribuie, cu creativitate şi bucurie, la dezvoltarea spiritului umanist al copiilor din 29 de ţări de pe 4 continente, aspiraţie comună tuturor părinţilor din lume, gata mereu să ofere micuţilor lor tot ce-i mai bun.

Acum Imaginarium îşi deschide porţile în România pentru a-şi pune experienţa şi cunoştiinţele acumulate la nivel mondial, in domeniul produselor educationale pentru copiii de toate varstele, la dispoziţia dumneavoastră.

Distribuie