Iulius Mall

Shopping Mall

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.iuliusmall.com/timisoara
  • Telefon fix0256401600

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Mancare gatita
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

 

Cu o experienta de aproape doua decenii in retail, IULIUS GROUP este cel mai mare dezvoltator si operator de centre comerciale de tip mall din Romania. Compania are in portofoliu patru malluri sub brandul IULIUS, in Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava, care atrag anual peste 40 milioane de vizitatori. 

In prezent, IULIUS GROUP dezvolta la Iasi ansamblul urbanistic Palas, o investitie in valoare de peste 260 milioane euro. 

In calitate de membru activ al International Council of Shopping Centers New York, IULIUS GROUP beneficiaza de sprijinul activ al acestei organizatii internationale, in construirea si operarea centrelor comerciale.

Iulius Mall Timisoara

Inaugurat in 2005 si extins in 2009, Iulius Mall Timisoara este cel mai mare mall din afara Capitalei, cu o suprafata total construita de 177.613 mp si o suprafata total inchiriabila de 64.215 mp. 330 de magazine, 2.500 de locuri de parcare terane si subterane, food court cu o capacitate de 1.700 de persoane si 14 fast food-uri, acestea sunt coordonatele mallului din Banat in urma investitiei totale in valoare de 105 milioane euro. 

Inca de la inceput, Iulius Mall Timisoara a devenit pentru locuitorii din vestul tarii un stil de viata, impresionand prin arhitectura originala, prin diversitatea brandurilor si prin nenumaratele oportunitati de relaxare si distractie. 

Iulius Mall Timisoara, de doua ori mai mult shopping, de doua ori mai multa distractie! 

Distribuie