Adresa

Calea Cisnadiei, 80A, Sibiu

Program

  • L - J16:30 - 20:30
  • Vineri16:30 - 21:00
  • S - D11:00 - 21:00

Contact

  • Telefon fix0369101088
  • Telefon mobil0740493387
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://kinderland-sibiu.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Va asteptam cu drag la KINDERLAND, un loc de joaca si petreceri pentru copii pe care l-am amenajat cu dragoste si grija. Va punem la dispozitie un spatiu curat si luminos, cu multe jucarii noi si diversificate, unde copiii se pot juca intr-un mediu sigur cu jucarii potrivite fiecarei varste.

 

Casutele asteapta sa fie explorate iar labirintul etajat cu elicopter si piscina cu bile ii va incanta pe pitici! Fetitele au la dispozitie o bucatarie sa se specializeze in arta culinara si un patut de bebelusi cu accesoriile necesare unei viitoare mamici. Baieteii vor fi incantati de bancul de lucru cu scule specifice pentru realizarea de mici masinarii din materiale speciale.

 

Si pentru ca petrecerea sa fie si mai distractiva, la noi gasiti Wii, karaoke, disco light, lasere si baloane de sapun plus multe alte jucarii distractive si educative.

 

Parintii au un spatiu special amenajat de aproximativ 22 de locuri. Pentru categoria super usoara ”bebe” am delimitat cu gardulete colorate un spatiu cu pardoseala speciala pentru copii, unde cei mici vor avea jucarii specifice varstei si vor fi in siguranta, aproape de parinti. Siguranta copiilor, curatenia si respectul pentru cei care ne viziteaza sunt principiile dupa care ne ghidam. Saptamanal dezinfectam jucariile copiilor cu solutii speciale. Accesul in spatiul de joaca se face dupa ce se lasa in pralabil la garderoba incaltamintea si hainele. In functie de timpul petrecut in spatiu, la plecare se achita suma datorata. Pentru ca joaca alaturi de noi sa fie cat mai placuta si confortabila, oferim copiilor apa plata si am instalat un sistem de sonorizare profesionist la care ascultam muzica pentru copii.

Distribuie