Adresa

Closca, 53, Timisoara

Contact

  • Websitehttp://la-rousse.ro/
  • Email[email protected]
  • Telefon mobil0757575899
  • Telefon mobil0744777384
  • Telefon mobil0757575892

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Restaurantul La Rousse te intampina cu un cadru primitor, in care predomina culori calde, placute si multe plante de interior. Pare a fi locatia ideala sa servesti masa.

Decorul e creat in asa fel incat sa contureze o stare de bine, de relaxare. Mesele si scaunele sunt din lemn masiv, iar culorile predominante sunt crem, galben si bordo. Printre mese apar, parca strategic amplasati, cativa pereti despartitori din lemn, pe care sunt asezate flori si plante de interior.

Dar, dincolo de aspectele legate de ambientul pe care-l intalnesti la restaurantul La Rousse, stau preparatele culinare. Cu un meniu foarte variat, restaurantul te provoaca la o masa copioasa. Ca sa iti starnim apetitul, iti spunem cate ceva despre bunatatile pe care le poti savura aici.

In meniu vei intalni preparatele sortate pe categorii: gustari reci si calde, supe, paste, preparate din carne (vita, pui, peste, porc), garnituri, salate, sosuri si desert (unde poti alege clatite, papanasi, inghetata sau salata de fructe!). Dintre specialitatile casei te poti rasfata cu un platou MIXT GRIL ( preparate de pui si porc, cu garnituri si salata).

Distribuie