Lente & Cafea - Arcului

Cafea & Ceai Cafenele

Adresa

Arcului, Armeneasca, 2, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri pe terasa
  • Muzica Live
  • Organizeaza evenimente
  • Rezervare online
  • Scena

Descriere loc

O cafenea in centrul Bucurestiului, loc de retragere pentru cei care vor sa spuna sau sa asculte povesti. Lente, un loc retras un pic fata de aglomeratia orasului, dar la distanta unei scurte plimbari in zona Universitatii.

 

Trei camere aerisite, luminoase, asezate cu gandul la ziare (mese patrate, scaune cu linii drepte sugerand rapiditatea stirilor la cafeaua de dimineata), reviste (mese rotunde si demifotolii elegante) sau carti (fotolii si canapele comode).

 

In timpul zilei, pranzuri de afaceri, tineri avocati, creativi, scriitori sau profesionisti din cinematografie cu laptopurile, oameni si carti. Seara, grupuri animate de prieteni. Oameni tineri, care citesc pentru ca le place si zambesc atunci cand invata ceva nou.

 

Este edutainment, numele si logo-ul spun aceasta poveste. Doua cesti de cafea unite, stilizate asemeni unei perechi de ochelari prin care se vede numele marit; “lentila” in italiana, pentru a sublinia ideea de educatie, pronuntat placut pentru a induce ideea de relaxare.

 

 

Detaliile sunt discrete, in nuante de cafeniu si verde, si ofera oricui libertatea de a recrea atmosfera familiara de acasa, unde muzica e in surdina si la baie sunt prosoape albe de bumbac, crema de maini si spray impotriva tantarilor.

Recenzia orasulm.eu

Distribuie