Liceul cu Program Sportiv

Educatie Licee

Adresa

Aleea Grigore Ghica Voda, Copou, Iasi

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Liceul cu Program Sportiv Iaşi – este singurul liceu vocaţional cu profil sportiv din judeţul nostru, în care scolarizăm elevi atât din mediul urban cât şi din cel rural, din judeţul Iaşi şi din judeţele limitrofe.
Prin întreaga noastră activitate, promovăm o educaţie modernă exprimată prin modelarea armonioasă a caracterului, stimularea plenară a creativităţii, integrarea relevanţă în societate pentru toţi elevii, indiferent de mediul din care provin.

Asigurăm dimensiunea europeană a actului pedagogic prin utilizarea unor strategii didactice diverse şi a unor modalităţi active de lucru cu elevii şi manifestăm deschidere spre acceptarea diversităţii în spaţiul european promovând educaţia interculturală şi spiritul de fair-play.

Fiind singurul liceu de profil din Iaşi, organizaţia noastră işi asumă rolul fundamental de formare şi promovare a tinerilor elevi-sportivi capabili de performanţă în disciplinele: atletism, fotbal, handbal, canotaj, baschet, volei, scrima, judo, tir sportiv etc.

Printr-o pregătire susţinută, sportivii noştri reprezintă România în competiţiile internaţionale pentru juniori – Competiţii Europene, Competiţii Mondiale, Olimpiade, iar, după absolvire, continuă activitatea de performanţă la cluburile sportive de tradiţie din ţară şi din străinătate.

Pregătirea teoretică din cadrul Liceului cu Program Sportiv oferă tinerilor posibilitatea de a urma cursurile oricărei facultăţi / institut de învăţământ superior, în vederea specializării cu succes atât în domeniul sportului cât şi în alte domenii de activitate (învăţământ, profil tehnic sau activităţi social-economice).

Prin activitatea complexă desfăşurată de corpul profesoral al Liceul cu Program Sportiv susţinem promovarea valorilor prin dezvoltarea unui sistem caracterizat prin competiţie transparentă şi onestă, cooperare, încurajarea iniţiativei individuale, gândire critică, formarea centrată pe elev, implicarea mai largă a comunităţii în viaţă şcolii, ca şi a şcolii în viaţa comunităţii.

Distribuie