Liceul Waldorf

Educatie Licee

Adresa

Ciric, 23 A, Iasi

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Şcoala Waldorf îşi propune să asigure un program educaţional potrivit diferitelor etape de dezvoltare a copilului, folosindu-se sistematic de abordarea integrală şi nu doar parţială a fiinţei umane educate şi având ca obiectiv dezvoltarea nerestrictivă a personalităţii acesteia. Elevii sunt pregătiţi pentru educaţia permanentă, pentru a fi adaptabili la diferite moduri de învăţare şi predare, la diferite perspective socio-profesionale.  Sunt formaţi astfel încât să aibă încredere în ei înşişi, să fie capabili să influenţeze mediul lor de viaţă, să răspundă adecvat la provocările din societate şi să creeze oportunităţi sociale în vederea atingerii potenţialului lor creativ.

Prin acţiunile desfăşurate cu elevii şi părinţii în cadrul asociaţiei Waldorf, şcoala îşi propune să sprijine membrii comunităţii pentru a deveni conştienţi de importanţa valorilor spirituale în educaţie şi în creşterea copiilor.
Eliberată de orice constrângere ideologică, pedagogia Waldorf promovează valorile umaniste, subliniind că elevii trebuie să-şi dezvolte aptitudinile individuale pentru ca în final să-şi poată forma o judecată liberă şi independentă.

Distribuie