Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Etaj)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Am venit in intampinarea nevoilor d-voastra cu o echipa tanara dinamica si dornica de performanta , cu o echipa profesionista in acest domeniu si foarte bine informata in tot ceea ce tine de domeniul saloanelor de bronzat .

Dupa 6 ani de experienta in acest domeniu , dupa succesele noastre in ceea ce priveste saloanele de bronzat , dupa experienta acumulata in tot acest timp va putem garanta succesul salonului dumneavoastra .

Caracteristicile echipei noastre sunt seriozitatea, profesionalismul, si nu in ultimul rand rapiditatea si respectarea termenilor de livrare a aparatelor,accesorilor sau cosmeticelor pentru bronzat .

PENTRU SUCCESUL DUMNEAVOASTRA NE ASUMAM RESPONSABILITATEA DE A FI CEI MAI BUNI.

 

ISTORIC

1993 Klaus si Berd Larh au infiintat compania KBL Solarii.

1996  KBL este primul producator de aparate de bronzat care primeste un certificat de garantare al calitatii in Europa.

1999 S-a lansat noua linie megaSun cu primul solar de plastic in design organic.

2000 S-a incheiat o colaborare cu un partener din USA.
Aparatele de bronzat au fost imbunatatite cu tehnologia CPI.

2002 KBL a fost prima companie care a prezentat un studiu academic referitor  la modul de bronzare in functie de tipul pielii.

2003 KBL  a fost primul producator care a primit de la Asociatia Germana de Sanatate certificatul “Sanatate Garantata” pentru sistemul de bronzat megaSun frumusete si ingrijire.

2006 KBL a avut o cifra de afaceri de 34 milioane euro,  produsele megaSun fiind comercializate prin distribuitori in toata Europa precum si in USA, Canada, Japonia, America de Sud, Australia, Asia, Africa si Noua Zeelanda.

Distribuie