Melitu - Iulius Mall

Shopping Copii

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Etaj)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.cumparaturimelitu.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Melitu Cadou Trading SRL,  este o companie în plină dezvoltare care se ocupă de comercializarea jucăriilor educative, creative şi logice confecţionate din lemn.  În permanenţă lucrăm pentru a completa şi dezvolta portofoliul cu jucării noi care ţin pasul cu cele mai înalte standarde de dezvoltare educaţională.

Jocul este o activitate umană dominantă în copilărie, prin care copilul îşi satisface imediat, după posibilităţi, propriile dorinţe, acţionând conştient şi liber în lumea imaginară pe care şi-o creează singur. Jocul dezvoltă copilul pe plan mental, fizic, spiritual, emoțional și intelectual.                           

Gama de produse CTF cuprinde jucării de exterior şi interior, jocuri educative, de societate, jucării creative, instrumente terapeutice de dezvoltare. Articolele din lemn sunt confecţionate manual. Produsele fiind pictate manual, nu sunt exact identice.

Producătorul Gollnest & Kiesel se află pe piaţa Germană de 29 de ani. Produsele sunt fabricate cu multă atenţie, securitatea copiilor fiind  pe primul loc. Înainte ca o jucărie să părăsească fabrica este testată cu foarte mare atenţie. Gama de produse Goki cuprind jocuri educative, jucării creative, jucării de societate. Articolele sunt confecţionate din lemn.

Producătorul Plan Toys din Tailanda este primul fabricant de jucării de lemn din lume ce foloseşte copacul de cauciuc ce nu mai produce latex. Aceşti copaci sunt tăiaţi în jurul vârstei de 25 ani, iar in ultimii 3 ani de viaţă, pământul nu mai este fertilizat. Nici un conservant chimic nu este utilizat, iar hârtia şi cartonul utilizate pentru ambalaje sunt produse reciclate, ceea ce ajuta la reducerea deşeurilor. Culorile utilizate sunt 100%  naturale, pe baza de apa.

Dorinţa PlanToys : « Cadoul nostru pentru copii este o planetă frumoasă pentru anii viitori »

Vă aducem la cunoştinţă că lemnul este un material natural, organic, structura şi compoziţia diferă, având o nervură proprie, din această cauză chiar dacă găsiţi crăpături mici pe produse, ele nu sunt defecte.

Produsele din lemn într-un anumit mediu reacţionează, de aceea trebuie păstrate la o temperatură constantă şi ferită de umezeală.  

Distribuie