Adresa

Bulevardul 1 Mai, Gara, Constanta(Bloc H9, Sc. B)

Program

  • L - V11:00 - 16:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

S.C. Minerva Company S.A Constanta are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8559 - Alte forme de invatamant, iar in concret organizarea de cursuri de pregatire in domeniul informatic, competente comune (negociere, leadership, lucrul in echipa si comunicare), project management si formare de formatori, avand ca finalizare obtinerea de diplome atat cu recunoastere nationala cat si recunoastere internationala. La cerere, societatea monteaza cursuri in baza specificatiilor beneficiarilor, individual sau in parteneriat cu alti furnizori de formare profesionala.

Intr-o societate bazata pe progres tehnico-stiintific si aflata in permanenta schimbare, individul se confrunta cu nevoia de a dobandi noi competente, de a-si reinnoi bagajul de cunostinte si abilitati, cel putin o data la 2-3 ani, prin participarea la programele de formare profesionala.

Investitia in resursa umana, cel mai valoros activ al unei organizatii, se dovedeste a fi una inteligenta si de lunga durata, chiar daca implica anumite costuri si rezultatele nu se observa imediat. Invatarea continua genereaza beneficii atat companiilor cat si angajatilor, prin crearea unei forte de munca bine calificate, prin cresterea competitivitatii, a productivitatii si a dezvoltarii personale.

Distribuie