Miniblu - Carrefour Felicia

Shopping Copii

Adresa

Bucium, Baza 3, Iasi(in incinta centrului comercial Cerrefour Felicia)

Program

  • L - D09:00 - 21:00

Contact

  • Telefon fix0727500359
  • Websitehttp://www.miniblu.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Miniblu este mai mult decât un magazin, mai mult decât un stil de vestimentaţie, mai mult decât articole de îngrijire a copiilor. Miniblu este o lume plina de emoţii şi descoperiri utile, este o marcă a copiilor.Miniblu este un loc prietenos în care atat copiii cat si parintii se simt foarte bine.

Te asteptam acum cu: carduri de fidelitate, carduri cadou ce pot fi oferite celor apropiaţi, aceştia putând achiziţiona în baza cardului articolele de care au nevoie sau şi le doresc.

În cazul jucăriilor pentru Miniblu nu este suficient ca acestea să fie atrăgătoare şi de bună calitate, ci sunt alese aşa-numitele smart toys care dezvoltă capacităţile cognitive, motrice şi sociale ale copiilor. Şi în ceea ce priveşte mobilierul, pe lângă designul special conceput, acesta este extrem de sigur, fără muchii tăioase. De asemenea, în cazul scaunelor auto, Miniblu s-a concentrat asupra importului de scaune auto extrem de sigure, cum este cazul scaunului MAXI COSI, care a obţinut 5 stele la testele de siguranţă, adică maxim posibil.

Distribuie