Mondex - Maritimo Shopping Center

Shopping Imbracaminte

Adresa

Bulevardul Aurel Vlaicu, 220, Constanta

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.mondex.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Mondex Sibiu este unul dintre principalii producatori de sosete si ciorapi fini din Romania.

Mondex produce sosete si ciorapi din bumbac 100% sau amestec cu poliamida, sosete si ciorapi elasticizati cu elastan, precum şi din alte tipuri de fire a caror finete corespund utilajelor de tricotat (fire Acryl, modal, lana, termolite, microfibra etc.)

Pentru femei, Mondex produce ciorapi pantalon fini, eleganţi, cu efecte speciale (luciu, elasticitate, culori elegante). Pentru toate tipurile de ocazii, produsele Mondex se situează în topul exigenţelor feminine din punct de vedere al calităţii, durabilităţii, designului şi nu în ultimul rând al ultimelor tendinte din modă.

Pentru bărbaţi, Mondex produce ciorapi sport pentru cei care adoptă ţinuta sport dar şi ciorapi şi şosete de bumbac pentru bussines-men care trebuie să-şi adapteze ţinuta poziţiei ocupate într-o firmă, societate, ocazie.

Pentru copiii pâna la vârsta adolescenţei, Mondex produce şosete şi ciorapi frumos coloraţi şi pretenţios desenaţi, în desenele eroilor din filmele desenelor animate ori cu diverse imprimeuri, embleme sau texte.

Iar pentru adolescenţi, Mondex produce şosete din bumbac, ciorapi pantalon cu model, durabili şi eleganţi, realizaţi din fire speciale: elastan, tactel, lurex, microfibră.

Alaturi de gama completa de produse – sosete si ciorapi – prezentate sub brandul Mondex va oferim si gama noua de produse de lenjerie: slipi, boxeri, maiouri, tricouri, jackete tip fleece pentru copii, femei, barbaţi, prezentate sub marca Tuareg. Toate aceste produse le puteti gasi în magazinele Mondex din tara.

Distribuie