Mondex - Vitantis

Shopping Imbracaminte

Adresa

Sos. Vitan-Barzesti, Vitan, 4, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Transport gratuit

Descriere loc

S.C. MONDEX S.A. Sibiu produce peste 4.000 de articole de şosete şi ciorapi într-o structură variată de mărimi, modele şi culori pentru toate categoriile de clienţi.

Pentru femei, Mondex produce ciorapi pantalon fini, eleganţi, cu efecte speciale (luciu, elasticitate, culori elegante). Pentru toate tipurile de ocazii, produsele Mondex se situează în topul exigenţelor feminine din punct de vedere al calităţii, durabilităţii, designului şi nu în ultimul rând al ultimelor tendinte din modă.
Pentru bărbaţi, Mondex produce ciorapi sport pentru acei care adoptă ţinuta sport dar şi ciorapi şi şosete de bumbac pentru "bussines-men" care trebuie să-şi adapteze ţinuta poziţiei ocupate într-o firmă, societate, ocazie.

Pentru copiii pâna la vârsta adolescenţei, Mondex produce şosete şi ciorapi frumos coloraţi şi pretenţios desenaţi, în desenele eroilor din filmele desenelor animate ori cu diverse imprimeuri, embleme sau texte.

Iar pentru adolescenţi, Mondex produce şosete din bumbac, ciorapi pantalon cu model, durabili şi eleganţi, realizaţi din fire speciale: elastan, tactel, lurex, microfibră.

Mondex produce şi ciorapi igienizati pentru acele categorii de oameni care nu suportă produsele sintetice ori finisare cu chimicale şi coloranţi (produse tip "BIO").

Şi, nu în ultimul rând, în magazinele noastre veţi găsi ciorapi din bumbac, şosete şi ciorapi pantalon pentru acele categorii de oameni, bărbati şi femei, pensionari, şomeri, cu resurse băneşti reduse dar care au tot atâta nevoie de aceste produse.

Paralel cu producerea şi comercializarea ciorapilor s-a gândit dezvoltarea distribuţiei lenjeriei pentru copii, bărbaţi şi femei, promovate sub marca TUAREG, care s-a impus în scurt timp pe piaţă prin calitate şi prezentare la un înalt nivel.

Distribuie