Adresa

Brezoianu, Cismigiu, 5, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

Mood nu este doar un restaurant sau doar un bar. Mood este locul perfect in care poti gasi toate ingredientele unei stari de bine, transformand de-a lungul unei zile culori, sunete si gust, astfel incat sa iti alegi exact momentul preferat.

 

Mancare:

Gurmanzii si nu numai vor fi cu siguranta impresionati de meniurile pregatite cu deosebita grija, ce variaza de la clasicele costite de porc la gratar, puse alaturi de cartofi presarati cu rozmarin, scaldate in sosuri reteta proprie, la supele usoare si savuroase. Vegetarienii nu sunt uitati in Mood, putandu-se bucura de mixuri abundente de legume si retete savuroase preparate special pentru ei.

 

Muzica:

Variata pe parcursul zilei si aleasa cu mare atentie pentru un playlist de calitate in functie de momentul potrivit, muzica va incanta orice iubitor, trecand de la jazz, blues, chill-out ziua catre funk, pop sau rock'n'roll seara, culminand in week-end-uri cu petreceri pline de energie pozitiva.

 

Jocuri:

Dupa o masa copioasa, delectarea simturilor nu s-a incheiat inca: gameroom-ul te asteapta la relaxare cu wii, ps3 si alte jocuri.

Distribuie