MotherCare - City Park

Shopping Copii

Adresa

Bulevardul Alexandru Lapusneanu, Tomis III, Constanta(In incinta City Park, Etaj 2, Sky Level)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.mothercare.com/
  • Telefon fix0241825147
  • Telefon mobil0731347401
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Cu peste 700 de magazine in toata lumea, la Mothercare va asteptam sa descoperiti acest proces minunat, frustrant, hilar, serios, obositor, recompensator numit “a fi parinte”. Suntem aici pentru dumneavoastra pentru orice aveti nevoie incluzand ajutorul nepretuit si sfaturile ce vin cu o experienta de peste 40 de ani in furnizarea de produse atat pentru mamici si copii.

Brandul nostru a luat fiinta in Marea Britanie in ideea de a oferi parintilor si viitorilor parinti locul unde, la o singura oprire si achizitie vor gasi cea mai buna calitate si cele mai inovatoare produse pentru copiii lor.

Ajutorul pe care il aduce Mothercare este valorificarea nevoilor si asteptarilor parintilor in ceea ce ii priveste pe copiii lor, folosind produse ce reprezinta o sinergie a bunului design, a unei inalte calitati si a celui mai bun raport calitate-pret.

Mothercare intelege atat partile pozitive cat si cele negative ale procesului parental si se straduieste sa faca cel mai bun parinte din orice mama si tata , oferindu-le copiilor cel mai bun start in viata.

Distribuie