Nelmar - 14 Decembrie

Shopping Imbracaminte

Adresa

Str. 14 Decembrie 1989, Stefan cel Mare, Iasi

Contact

  • Websitehttp://www.nelmar.ro/
  • Email[email protected]
  • Telefon fix0232217076
  • Telefon fix0332804230
  • Telefon fix0332804231

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Pasiunea pentru creatia vestimentara si dorinta de a improspata look-ul feminin au stat la baza infiintarii casei de moda NELMAR pe piata autohtona cu 18 ani in urma. In timp ce majoritatea oamenilor erau prinsi in vartejul schimbarilor survenite la inceputul anilor ’90, fondatoarea NELMAR a decis in 1992 sa revolutioneze conceptul de eleganta feminina. In scurt timp, casa de moda NELMAR s-a impus in peisajul modei autohtone, reusind sa aduca un suflu nou si occidental in ceea ce priveste vestimentatia feminina.
In portofoliul de produse NELMAR se regasesc atat tinute business cat si tinute potrivite pentru ocazii deosebite. Fiecare piesa emana feminitate si rafinament, de la cel mai clasic costum la cea mai extravaganta rochie de seara.

Pasiunea pentru creatia vestimentara si dorinta de a improspata look-ul feminin au stat la baza infiintarii casei de moda NELMAR pe piata autohtona cu 18 ani in urma. In timp ce majoritatea oamenilor erau prinsi in vartejul schimbarilor survenite la inceputul anilor ’90, fondatoarea NELMAR a decis in 1992 sa revolutioneze conceptul de eleganta feminina. In scurt timp, casa de moda NELMAR s-a impus in peisajul modei autohtone, reusind sa aduca un suflu nou si occidental in ceea ce priveste vestimentatia feminina.In portofoliul de produse NELMAR se regasesc atat tinute business cat si tinute potrivite pentru ocazii deosebite. Fiecare piesa emana feminitate si rafinament, de la cel mai clasic costum la cea mai extravaganta rochie de seara.

 

Distribuie