New Look - Baneasa Shopping City

Shopping Imbracaminte

Adresa

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Dupa ce s-a consacrat ca marca numarul unu de imbracaminte si accesorii pentru femei cu varsta de pana in 35 de anidin Marea Britanie, New Look si-a stabilit sa cucereasca “fashionistele” din Romania prin colectii fabuloase la preturi accesibile. Marca isi propune sa atraga entuziastii modei cu noi interpretari ale tendintelor, reinnoind colectiile la fiecare sase saptamani si introducand peste 200 de noi produse in fiecare saptamana.

 

New Look detine pozitia a doua in Marea Britanie pe segmentul de imbracaminte si accesorii pentru femei, cu o cota de 6% si este liderul pietei pe aceleasi segmente pentru categoria femei cu varsta pana in 35 de ani. Pentru succesul creatiilor sale, New Look valorifica resursele creative ale unei echipe de 30 de designeri a caror misiune este de a crea colectii unice, in tendinte.

 

Dupa ce s-a consacrat ca marca numarul unu de imbracaminte si accesorii pentru femei cu varsta de pana in 35 de ani din Marea Britanie, New Look si-a stabilit sa cucereasca “fashionistele” din Romania prin colectii fabuloase la preturi accesibile. Marca isi propune sa atraga entuziastii modei cu noi interpretari ale tendintelor, reinnoind colectiile la fiecare sase saptamani si introducand peste 200 de noi produse in fiecare saptamana.

Distribuie