Okaidi - Baneasa Shopping City

Shopping Copii

Adresa

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Okaïdi, creatorul de modă al copiilor între 0 şi 14 ani, numara peste 670 de magazine in intreaga lume (Franta, Spania, Insulele Canare, Marea Britanie, Noua Caledonie, Portugalia, Iordania, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Maroc, Liban, Italia, SUA... ).

În ciuda acestei dezvoltări extraordinare, filosofia fondatoare a marcii Okaïdi rămâne de neclintit : Sa intreprindem pentru ca lumea sa progreseze in serviciul copilului care creste!

Aceasta misiune are in vedere dezvoltarea durabila si o serie de criterii stabilite impreuna cu toti colaboratorii si mai ales cu clientii care sunt primii nostri colaboratori:  sa cultivam exemplaritatea prin actiunile noastre, sa ne realizam angajamentele fata de toti colaboratorii nostri, sa respectam mediul inconjurator pentru a le garanta copiilor nostri o lume mai buna, sa acceptam diferenta, sa ne deschidem catre lume, sa intreprindem cu genereozitate, sa gasim echilibrul, sa transmitem energie pozitiva, sa cultivam increderea, sa favorizam schimbarea.

Distribuie