Otter - Militari Shopping

Shopping Incaltaminte

Adresa

Bd. Iuliu Maniu, Militari, 5, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 -

Firma Otter Distribution a fost infiintata in anul 1997, in prima faza fiind unic distribuitor Otter, Ara si prima firma producatoare de incaltaminte din Germania, Traco si alti furnizori noi pe piata romaneasca.

In anul 1999 s-a deschis primul magazin Otter, ca magazin de prezentare pentru clientii de distributie, magazin ce a avut un foarte mare succes. A urmat al doilea magazin Otter in Centrul Comercial Carrefour Militari, un punct de atractie pentru cumparaturi al Bucurestiului de la acea vreme. In prezent, reteaua de magazine Otter este formata din 20 magazine in Bucuresti si in tara si este in continua crestere.

Pentru ca fiecare om este unic si fiecare are stilul sau inconfundabil, Otter a reunit in magazinele sale marci cu renume international distincte ca stil si imagine din tari precum Italia, Austria, Germania sau Anglia.

Toate marcile existente in magazinele Otter respecta standardul de calitate pe care compania Otter Distribution il impune. Suntem mandri sa reprezentam marci ca Geox, Ara, Clarks, Alfiere, Gabor sau Manas

Firma Otter a crescut multumita clientilor sai si se consolideaza pe zi ce trece, oferind peste 1000 de modele de incaltaminte pe sezon si acoperind toate categoriile de varsta.

La Otter nu vindem pantofi, vindem comfort, vindem atitudine, vindem stil.

Noi nu credem in "uniformizare" si incercam sa inspiram un aer de libertate si frumos in ceea ce facem!

Distribuie