Adresa

Strada Pacurari, 142, Iasi

Program

  • L - V10:00 - 19:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Firma Madd distribuie produse Dell pe piata IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 devine Dell registered partner si partener Microsoft Refurbisher.

 Datorita acestor programe avem acces la o serie de resurse oferite de partenerii nostrii pentru a  putea servi clientul mai eficient si la costuri optime . Profilul firmei noastre e vanzarea de componente  PC si de sisteme complete atat pe piata de distributie nationala cat si pe cea de end-user.

"Istoria e scrisa de invingatori" spune un vechi dicton. Si tot istoria ne invata ca nu exista nimic etern pe acest pamant, cu atat mai mult intr-un domeniu ca cel IT: nici un brand, nici un produs. Ca atare, nici dupa perioada de pionierat, Madd Electronics nu a incercat sa puna pe cartea sa de vizita nume sonore pe care sa le reprezinte pe piata interna in ciuda parteneriatelor deja existente cu unii dintre acestia.Folosindu-se nu rareori de conjunctura externa defavorabila vanzarilor, de excelentele sale relatii cu partenerii din EUROPA, dar si cu canalele oficiale, Madd Electronics a imbinat perfect avantajele pretului excelent de IMPORTATOR DIRECT cu logistica si imaginea conferita de sprijinul acordat direct de catre vanzator.

Scopul final este de a asigura o prezenta mai consistenta in zona, in sensul de a asigura suport de stoc si de RMA partenerilor nostri zonali, de a micsora cheltuielile acestora prin transportul marfii si de a elimina pierderile de timp, si in compensatie, de a creste implicit vanzarile prin aport numeric si cantitativ.

Distribuie