Party Factory

Adresa

Intrarea Monolitului, Dudesti, 3, Bucuresti(Vizavi de benzinariile Rompetrol si Petrom)

Program

  • L - V09:00 - 18:00

Contact

  • Telefon mobil0752312010
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.centru-costume-carnaval.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Mascarada reprezinta o marca Party Factory si este primul centru de costume pentru carnaval care s-a deschis in Bucuresti inca din 2005.

La noi puteti gasi o mare varietate de costume atat pentru copii cat si pentru adulti, numarul acestora depasind 6000 de exemplare.

Toate costumele sunt realizate in atelierul propriu de catre designeri si costumieri talentati, si avem grija ca toate materialele pe care le folosim sa fie de cea mai buna calitate si asta pentru ca dorim ca rezultatul sa fie impecabil. De la stofe, tesaturi si matasuri cu texturi deosebite, combinate cu dantele si pasmanterie de calitate, pana la voaluri, butoni si margele, nasturi metalici, pene, si tot felul de accesorii atent inserate, toate oferind eleganta, originalitate si detaliu costumelor noastre.

Pe tot parcursul anului producem costume pentru spectacole de teatru , petreceri tematice, petreceri corporate, emisiuni tv, reclame, serbari pentru copii etc.

Asadar, va invitam sa probati costumele noastre, putand opta deasemenea sa va faceti unul pe comanda in regim de inchiriere dupa masurile si preferintele dumneavoastra.

Distribuie

Vezi si: Vezi toate