Pensiunea La Strada

Calatorii Pensiuni

Adresa

Bucium, Bucium, Iasi(vis-a-vis post control)

Contact

  • Telefon fix0232213653
  • Telefon mobil0745542542
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.pensiunealastrada.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Organizeaza evenimente
  • Restaurant
  • Room service
  • TV

Descriere loc

„La Strada”, pensiunea trăirilor memorabile

Amplasată pe colina Bucium, cu cele mai frumoase privelişti din împrejurimile oraşului Iaşi, Pensiunea „La Strada” reprezintă locul ideal unde vă puteţi petrece timpul liber sau activităţile în interes de serviciu într-un cadru primitor, relaxant şi elegant.

Restaurantul vă stă la dispoziţie dacă doriţi să experimentaţi savoarea unei mese de neuitat, iar cele trei săli a câte 20, 50, respectiv 100 de persoane, sunt perfecte pentru organizarea evenimentelor memorabile. Având o capacitate maximă de cazare de 22 de persoane şi servicii ireproşabile, Pensiunea „La Strada” este, fără îndoială, o declaraţie pentru calitate la cel mai înalt nivel.

În plus, locaţia favorabilă presupune acces imediat la principalele artere ale Iaşului, reprezentând în acelaşi timp un refugiu pentru cei care doresc să se destindă înconjuraţi de natură. Aerul curat, liniştea şi armonia vor contribui la savurarea priveliştii impresionante a oraşului „celor şapte coline” pe timp de zi şi, mai ales, pe timp de noapte.

Odihnă şi intimitate în comfort deplin

Interiorul Pensiunii „La Strada" reflectă prin concept şi amenajare importanţa pe care o acordăm clienţilor noştri. Astfel, vă sunt puse la dispoziţie 11 camere deosebit de spaţioase şi aerisite, conforme cu filosofia noastră de a nu face compromisuri legate de comfortul dumneavoastră. Mobila deosebită şi designul interior desăvârşit reuşesc să creeze un ambient potrivit chiar şi celor mai pretenţiose gusturi şi vor satisface, cu siguranţă, nevoia dumneavoastră de frumos. În acelaşi timp, veţi beneficia de facilităţi moderne, precum aerul condiţionat, cablul tv sau accesul la Internet, vă veţi putea bucura de room service şi, de ce nu, veţi putea încerca arome noi din minibarul care vă stă la dispoziţie.

Fie că alegeţi o cameră matrimonială sau una dublă, fie că vă hotărâţi asupra garsonierei, Pensiunea „La Strada" reprezintă cel mai potrivit loc pentru a vă petrece sejurul sau călătoria în interes de afaceri într-o atmosferă plăcută de comfort şi relaxare.

Capacitate şi preţuri (11 camere):
8 camere matrimoniale (1-4 - 150lei* / 5-8 - 135lei*)
2 camere duble twin ( 135lei* )
cameră în regim single (1-4 - 135lei* / 5-8 - 125lei*)
o garsoniera ( 180lei* )

*Tarifele nu includ şi micul dejun!

Distribuie