Pensiunea Novis

Calatorii Pensiuni

Adresa

Stradela Paun, Bucium, Iasi

Contact

  • Telefon fix0232242005
  • Telefon mobil0745492777
  • Telefon mobil0748662409
  • Websitehttp://www.pensiunea-novis.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Grup sanitar
  • Mic dejun
  • Minibar
  • Restaurant
  • Room service
  • Telefon
  • TV

Descriere loc

Recent deschisa si amplasata la doar cateva minute de centrul orasului in zona Bucium, Pensiunea Novis ofera echilibrul perfect intre calitate si confort, pentru clientii clasa business, oferind servicii de 4*, la preturile celor de 3*. Construita intr-un amalgan de modernism si rafinament, cu accent pe detaliu, Pensiunea Novis se distinge prin facilitatile si serviciile pe care le ofera clientilor sai, veniti pentru afaceri sau odihna in Iasi.
Ideala pentru intalnirile de afaceri, Pensiunea Novis pune la dispozitia clientilor sai o sala de conferinte de 50 de locuri, un numar maxim de cazare de 20 de locuri, dispuse in 9 camere, double/twin si un apartament spatios, modern si elegant, situat la ultimul etaj al cladirii. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, LCD, acces la internet, balcon, minibar si telefon si se poate inchiria atat in regim single cat si in regim double.
La restaurantul si terasa pensiunii, pe langa oferta variata de specialitati romanesti si internationale, menite sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, se pot servi bauturi racoritoare sau sortimente variate de cafea, intr-o atmosfera placuta si ferita de agitatie si galagie.

 Facilitatile pensiunii:
- restaurant 100 locuri;

- terasa 40 locuri;

- sala de conferinte 50 locuri.

Dotari si servicii:
-internet gratuit, 10 locuri de parcare, televiziune digitala, spalatorie la comanda, se permite accesul cu animale de companie, in schimbul achitarii unui procent de 30% din pretul camerei.

Amenajata intr-o oaza de verdeata placuta vederii, terasa Pensiunii Novis este locul ideal pentru o cafea la primele ore ale diminetii sau o bautura racoritoare dupa o zi istovitoare la serviciu. Si daca alegeti sa veniti singur la Novis, va puteti savura masa sau bautura preferata navingand pe paginile de internet conectat la wireless. Si daca atmosfera intima, serviciile amiabile si facilitatile pensiunii nu v-au convins, preturile mai mult decat rezonabile sigur o vor face.

Cazarea la Pensiunea Novis se realizeaza in camere spatioase, luminoase, dotate pentru cele mai exigente gusturi, cu servicii de calitate si facilitati speciale. Potrivita atat pentru cei care poposesc peste noapte in oras sau doresc sa uimeasca partenerii de afaceri si familia intr-un cadru rafinat, care se deosebeste prin calitatea si prompitudinea serviciilor oferite, Pensiunea Novis este alegerea perfecta.

Odata intrati pe usa Pensiunii Novis, personalul va sta la dispozitie pentru implinirea cerintelor dumneavoastra.

Cele sapte camere ale pensiunii va asteapta pentru odihna, relaxare si revigorare. Doua camere cu pat matrimonial si canapea extensibila, patru camere cu doua paturi si un apartament imens, fiecare cu baie, televizor, aer conditionat, minibar, telefon si internet wireless sunt aranjate special spre satisfacerea clientilor.

Distribuie