Pensiunea Varf de Brad

Calatorii Pensiuni

Adresa

Ardealului, 77C, Ciuta(km. 30, pe DN 10 Buzău-Braşov, la ieşire spre Braşov din satul Ciuta, comuna Măgura, imediat pe stânga sau, pentru sensul dinspre Braşov, până în podeţul de la intrare în Ciuta, pe dreapta, Ciuta, Buzau, Romania)

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Pe Drumul Naţional 10, părăsind Buzăul pentru a te îndrepta spre Braşov sau scoborându-te din Braşov spre Bărăgan, în singurul loc în care pinii şi molizii se întâlnesc cu Şoseaua Ardealului – aşa cum mai e cunoscută ruta care leagă Muntenia de Transilvania – a răsărit un „Vârf de Brad”. Aflată la 30 de kilometri de Buzău, pensiunea de trei margarete a fost inaugurată pe 25 decembrie 2011, după lupte seculare care au durat trei ani.

 

„Vârf de Brad” este o mică „afacere de familie”, manageriată de un specialist brevetat în domeniu. Masa e servită într-un restaurant rustic de maxim 120 de locuri, iar casa se desfăşoară în 10 camere, dispuse 6 pe etaj şi 4 la mansardă. Restul de „ceva în plus” rămâne să-l descoperiţi ajungând în „Vârf de Brad”.

 

Numele pensiunii-restaurant descrie locaţia. Construcţia este ridicată printre brazi, la aproape 100 de metri deasupra drumului naţional, cocoţată astfel între vârfurile de pini şi molizi. Restaurantul are, prin perdeaua de pădure, vedere „la şosea”, iar camerele au terasele-balcoane străjuite de armata de conifere.

 

Bine aţi venit în „Vârf de Brad”! Aici găsiţi masă, casă şi ceva în plus.

Distribuie