Planeta HamHam - Dresaj caini

Animale de companie Centre de dresaj

Adresa

Barbu Vacarescu, Tei, 2, Bucuresti

Program

  • L - V08:30 - 20:30
  • S - D09:00 - 16:00

Contact

  • Email[email protected]
  • Telefon mobil0753426426
  • Websitehttp://www.planetahamham.ro/dresaj-caini.html

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Expat friendly

Descriere loc

2.000 mp de teren cu gazon, complet dotat pentru dresaj, antrenament si joaca, trei instructori canini profesionisti, salon dedicat stapanilor. Cursuri disponibile individual sau la clasa: disciplina de companie, pentru expozitii, paza si protectie, agility, frisbee, cautare si salvare, actorie.

 

Terapie Comportamentala Canina - reabilitarea comportamentala sau echilibrarea cainilor cu probleme de comportament precum: timiditate excesiva, agresivitate fata de caini sau oameni, teama sau rau de masina, diverse fobii, etc. Specialistul nostru va trata problemele de comportament ale catelului dumneavoastra, dar si pe cele de relationare cu stapanul si alti membrii ai familiei.

 

 

Dresaj individual - de companie, pentru expozitii, paza si protectie, actorie.

 

Pret: 250 euro/ 20 sedinte

 

Dresaj la clasa - de companie, agility, frisbee, cautare si salvare.

 

Pret: 100 euro/ 12 sedinte

 

La inceperea oricarui dresaj, instructorul canin va face o evaluare amanuntita comportamentului catelului, al nivelului de dresaj, a starii fizice si va propune un plan de dresaj personalizat.

 

Terapie Comportamentala Canina - reabilitarea comportamentala sau echilibrarea cainilor cu probleme de comportament precum: timiditate excesiva, agresivitate fata de caini sau oameni, teama sau rau de masina, diverse fobii, etc. Specialistul va trata problemele de comportament ale catelului dumneavoastra, dar si pe cele de relationare cu stapanul si alti membrii ai familiei.

 

Pret: 250 euro/ 20 sedinte

Distribuie